Τι Κουβάς τι Κουμπαράς

Tuesday, July 25, 2006

Μεγάλες Στιγμές UPDATE

Όταν πριν μερικά χρόνια είχα φτιάξει την προσωπική μου ιστοσελίδα το στοίχημα σε αγγλικά παιχνίδια ως επί το πλείστον ήταν μια καθαρά ψυχαγωγική διαδικασία που ενίοτε (σπανίως βασικά) εμπεριείχε και την κερδοφορία κάποιων καλών ποσών.

Μερικά χρόνια μετά, μπορώ να πω ότι το Αγγλικό Στοίχημα ακόμα και αν δεν έχουν βελτιωθεί δραματικά οι συνθήκες πονταρισματός του αποτελεί πλέον μια θρησκεία που το αρωμά της είναι πολύ δύσκολο, μα πάρα πολύ δύσκολο, να ξεθυμάνει.

Σε μια εποχή που το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο ταλανίζεται από σκάνδαλα, που το Ελληνικό είναι απλά ξεγραμμένο από την δική μου πλευρά (η δημιουργία της Σούπερ Πίπας από τους πρώην οργανωτές της Παράγκας θα συζητηθεί από αυτή την σελίδα), και που το Μουντιάλ μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιβεβαίωσε τους φόβους μας για την ποιοτική πτώση του θεάματος εμείς αντιστεκόμαστε...

Θα ρωτήσει κανείς πως?? Παίζοντας στοίχημα η παρακολουθώντας τα αν μη τι άλλο όχι θεαματικά πρωταθλήματα της Γηραιάς Αλβιόνας??? Φυσικά όχι. Αυτή η σελίδα στοχεύει πέρα του να εντοπίζει μεθόδους έξυπνου πονταρίσματος να αποτελέσει και μια πηγή σάτυρας για τα τεκταινόμενα στον χώρο της στρογγυλής θεάς. Οι βαρύγδουπες αναλύσεις άλλων "ειδικών" (επιβεβλημένα τα εισαγωγικά) δεν έχουν θέση εδώ. Δεν είμεθα ειδικοί και ούτε μπορούμε να γίνουμε. Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Παρασκευάς στο τέλος της ημέρας αποκλείεται ο μπουκ να μην είναι κερδισμένος. Εμείς απλά ψάχνουμε τρόπους να αποφύγουμε τις δαγκάνες του. Σε αντίθεση με τον Διγενή στα μαρμαρένα αλώνια είμαστε σε θέση να πολεμήσουμε έστω και με ένα ποσοστό επιτυχίας. Και θα εξαντλήσουμε τις προσπαθειές μας....

Χιούμορ και η αέναη παράδοση του Αγγλικού ποδοσφαίρου οδηγός μας σε αυτή την πορεία. Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί για τα αγγλικά και Σάββατο απόγευμα για την θλιβερή ή θετική αποτίμηση της ημέρας και για κανένα στημμένο ματσάκι από αυτά της Σούπερ Πίπας την Κυριακή... Επίσης, όποτε την Τρίτη θα υπάρχει αγωνιστική κίνηση ή Τσάμπιονς Λιγκ θα είμαστε ξανά μαζί για λιγοστά σχόλια.

3 επισημάνσεις. Ο υποφαινόμενος ασχολείται με τα παραπάνω πεδία όμως όποιος έχει να προσφέρει κάποια καλή πληροφόρηση για άλλα παιχνίδια θα είναι ευπρόσδεκτος. Άλλο ζήτημα είναι ότι στατιστικά και άλλα καλούδια ένα μπλογκ είναι δύσκολο να παρέχει ενώ και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος... Ευελπιστώ παντως να φτιάξω μια βάση έγκυρων διευθύνσεων με καλές πληροφορίες... Τέλος, προσδοκώ να βρω κάποιον συνεργάτη ώστε να μοιραστούμε τον φόρτο της μελέτης...

Τα μελέ 4 Αυγούστου...

UPDATE: Η περίοδος του Αυγούστου θα είναι καθαρά ανιχνευτική. Οι υποχρεώσεις για το διδακτορικό και το γεγονός ότι άλλες εξελίξεις προέχουν (βλέπε το άλλο μπλογκ) δεν μου δίνουν την δυνατότητα να ετοιμάσω ένα αφιέρωμα στην Τσάμπιονσιπ και την Λιγκ 1 στις οποίες θα επικεντρωθώ.

Η Λιγκ 2 και η Κόνφερενς δεν παίζουν για μένα φέτος ενώ η Πρέμιερσιπ θα έχει ένα σταθερό ποντάρισμα. Το καμάρι της Κρου, ο Ντιν Άστον, θα βγάλει μάτια φέτος με την φανέλα της Γουέστ Χαμ και τον έχω στάνταρ για 1st goalscorer σε κάθε ματσάκι.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Θα γίνει του αλογομούρη εδώ μέσα...

5:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

premiership den tha exoyme????

3:46 PM  
Blogger Amon Ra said...

Η Πρεμιερσιπ όσο εύκολο είναι να βρεις στοιχεία άλλο τόσο δύσκολο είναι να προβλέψεις κανά καλό ματσάκι. Εκτός αν θέλετε να σας λέω ότι θα κερδίσει η Τσέλσι ή η Λίβερπουλ με 1.15 ή 1.20.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά... Όσοι διαβάζουν αυτό το μπλογκ πρέπει να βάλουν το σπίτι τους ενέχυρο για να βγάλουν κανά φράγκο με τέτοιες αποδόσεις. Εμείς πάμε να γίνουμε η Χεζμπολάχ, οι Ταλιμπάν, οι Φενταγίν του Στοιχήματος. Και την τακτική την έχουμε διδαχτεί από το αθάνατο Ελληνικό γένος....

Κλεφτοπόλεμος

4:23 AM  

Post a Comment

<< Home