Τι Κουβάς τι Κουμπαράς

Friday, August 04, 2006

Βίρα τις Άγκυρες - Update

Αρχίζουν τα ματς, τελειώνουν τα πάιντς
γεμίζουν ποτήρια, αρχίζουν τα ματς,

Και ενώ η διαδρομή πρακτορείο του Ουίλλιαμ Χιλ ή Λάντμπροουκς με την πλησιέστερη παμπ γίνεται Κολιάτσου Παγκράτι (για όσους δεν παίζουν από το Ίντερνετ), δηλώνω τρισευτυχισμένος που δεν θα δω τα μούτρα αυτού του λεχρίτη του χοντρού στο Τέλε Σίτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν η καταγωγή του ανθρώπου ειναι τελικά από τον ουρακοτάγκο.

Ξεκινάμε σεμνά... Τονίζω από τωρα πως την Τρίτη δεν θα έχω χρόνο για ξεχωριστό κείμενο αλλά θα γράψω επί τροχάδην κανά σχόλιο στο παρόν ποστ. Αν και έτσι και αλλιώς αφού ο Βάτραχος του Νερέντβα δεν προπονεί πλέον τον δαφνοστεφανωμένο μάλλον θα πάμε να χτυπήσουμε την τρισάθλια και μισητή Μίλαν. Ας επιστρέψουμε όμως στα της Αγγλίας.

Το ματς κλειδί είναι το Μπέρνλι-ΚΠΡ. Λυπάμαι για τον Πέτρο αλλά είναι καλός άσσος αν και σε πρεμιέρα όλα είναι ρευστά. Απόδοση νορμάλ (2), μια Μπέρνλι χωρίς απουσίες και τα νέα της αποκτήματα να σκ0ράρουν και στο φιλικό εναντίον της Μπόλτον (2-1), και την ΚΠΡ να πουλάει μόλις χθες τον κορυφάιο της αμυντικό Σίτου στην Γουέστ Μπρομ (που δείχνει ότι δεν έχει επουδενί βλέψεις για ψηλά), να έχει αμφιβολιές για κάποιους βασικούς συν όσα αναφέραμε στην σύνοψη, θεωρώ τον άσσο ευπρεπέστατο.

Κωλοτούμπα από πίσω η Σουόνσι (μπήκε και η Λιγκ 1 τελικά :-). Ωχωχωχ θα αναφωνήσουν κάποιοι θυμόμενοι το περυσινό μου κόλλημα μαζί της. Δεν την παίζουμε στάνταρ ρε παιδιά. Αλλά καθώς αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη Τσέλτεναμ που βάζει τα χέρια στις τσέπες και πιάνει ... τα παπούτσια θεωρώ ότι δεν χάνει, οπότε 1χ. Θα δείτε στο τέλος πως θα γίνει η φόρμουλα.

Τέλος 1 από 2 χηνάρια... Ίπσουιτς - Κρίσταλ Πάλας (3.2) και Σάουθεντ - Στόουκ (3.25). Στο πρώτο 2 εντελώς πειραματικές ομάδες θα νιώσουν εντελώς άνετα με το χ ενώ στο δεύτερο η πανέμπειρη στα εκτός έδρας βαρετά χ Στόουκ δεν θα κηδεύσει από τώρα την Σάουθεντ που με το χ θα γελάνε και τα μουστάκια της.

Καθώς στο Λαντμπροουκς δεν έχουμε διπλές ευκαιρίες ούτε και συστήματα με στάνταρ είμαι υποχρεωμένος να φτιάξω μια φόρμουλα από παρολί στην οποία αύριο τουλάχιστον αποκλείεται συνολικά να χώσω άνω των 4 λιρών, περίπου 6 ευρώ. As a matter of fact, τίθεται υπό αμφισβήτηση το μεσημεριανό μου γεύμα αλλά χαλάλι... Μια πρεμιέρα είναι αυτή. Ακολουθεί η φόρμουλα με τις αποδόσεις. Αναφέρεται η γηπεδούχος (η απόδοση στην παρένθεση).

Μπέρνλι 1 (2) * Σούονσι 1 (1.61) * Ίπσουιτς χ (3.25) = 10.46
Μπέρνλι 1 * Σουόνσι 1 * Σάουθεντ χ (3.2) = 10.3
Μπέρνλι 1 * Σουόνσι χ (3.5) * Ίπσουιτς χ = 22.75
Μπέρνλι 1 * Σουόνσι χ * Σάουθεντ χ = 22.4


Όπως καταλαβαίνετε στα παρολί με τον άσσο της Σουόνσι χτυπάμε κάτι παραπάνω αλλά παίζουμε και εκείνα με το Χ για καβάτζα, ωστέ να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Προκαταρκτικό παρολί με χαβαλετζίδικη διάθεση ελέω ΚΠΡ.

Περιμένω γνώμες και προτάσεις.


Update:

Η Μπέρνλι έπεσε στο 1.85 στο Ladbrokes... Εγώ την πρόλαβα πάντως στο 2... Άλλοι δολοφονούνται και εμείς στην καρακοσμάρα μας... Τα προνόμια του Δυτικού Πολιτισμού.... Να ακούς τον κάθε DJ και σε όχι πολλά χιλιόμετρα ένας παππούς και μια γιαγιά να μην έχουν ούτε αντίσκηνο να βγάλουν την νύχτα...

Voulez vous coucher avec moi? θα τους ρώταγε η Κριστίνα Αγκιλέρα, η Λιλ Κιμ και οι άλλες ποπ RnB ρόμπες με βασίλισσα την Μπιγιονσέ. Ευχαρίστως θα έλεγε ο παππούς και η γιαγιά αλλά ακόμα και στον ουρανό δεν βλέπουμε τα αστέρια, ούτε καν το περιβόητο άστρο της Χαράς το οποίο συγκαταλέγεται πλέον στις (κατα)μαύρες τρύπες, αλλά τα Ισραηλινά μαχητικά...Δεν πειράζει όμως. Όταν νικήσουν οι δυνάμεις του καλού θα κουνήσετε τα τροφαντά κωλαράκια σας σε καμία συναυλία για την ενδυνάμωση του Λιβανέζικου ηθικού... Ποιος τους γαμεί τους άμαχους...

Ιδέα για την ανοικοδόμηση του Λιβάνου.... Υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς του 2016...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρώτησαν έναν ρουμάνο που είχε προλάβει τον Τσαουσέσκου τι πιστεύει για όσους εκτός Κούβας υποστηρίζουν τον Φιντέλ. Απάντησε πως είναι απίστευτο και πως ακόμα και ο Μπους είναι γαμώ τα άτομα μπροστά σε κάτι τέτοιους. Υποσημείωση... Τόπος μόνιμης κατοικίας του τυπά πλέον... ΗΠΑ... Ανακάλυψε το δικό του αμερικανικό όνειρο και μάλλον στα αρχίδια του που συμπατριωτισσές του πασπατεύουν χαραμοφάηδες στα διάφορα κωλόμπαρα της Αθήνας και άλλων μητροπόλεων για να βγάλουν τον επιούσιο. Έτσι είναι... Άμα ανακαλύψεις το δικό σου Αμερικάνικο όνειρο νομίζεις πως καθετί βαίνει καλώς για όλους... Η Στεάουα να βγαίνει στους ομίλους και όλοι οι άλλοι να πάν να γαμηθούν που θα έλεγε και ο Θωμάς. Ακόμα και αν η Στεάουα ήταν η ομάδα του Τσαουσέσκου....

Αν πεθάνει ο Φιντέλ το μπλογκ αυτό θα μπει σε απραξία για άγνωστο διάστημα...

5 Comments:

Blogger Amon Ra said...

1-0 h Crewe sto 7' me ton Ryan Lowe. Go on mates

7:14 AM  
Blogger Amon Ra said...

Με την Κρου να βρίσκεται από το 43 στο 2-2 γύρισα το ιντερνετικό ραδιόφωνο στο Μπέρνλι. Όταν έγινε το 0-2 στο Σουονσι ξενέρωσα αλλά συνέχισα να ακούω την Μπέρνλι που λίγο αργότερα καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την ΚΠΡ. Εν τέλει μεταφέρθηκα στο Σουόνσι όπου το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, οι δημοσιογράφοι ήταν ευχαριστημένοι από την απόδοση της Σουόνσι αλλά η άμυνα δεν τράβαγε. Η Τσέλτεναμ ταμπουρώθηκε μετά το 1-2 και το παιχνίδι κύλησε μέχρι το τέλος με τους Ουαλλούς να πιέζουν.

Τα χηνάρια ήταν πολύ στενά όπως προέβλεψα και η απωλειά τους με ένα γκολ μόνο δείχνει του λόγου το αληθές. Η Κρίσταλ Πάλας θα είναι πολύ σκληρό καρύδι ενώ η Σάουθεντ έδειξε τα δόντια της αλλά με πεναλτάκι στο 13.

Μείον στο ταμέιο, Σουνσιγκαντεμιά ξανά, αλλά επιτυχής προσέγγιση στο βασικό στάνταρ και ορθολογικό χτύπημα στα Χ. Δεν έχω λόγο να απογοητευθώ.

Υ.Γ: Ο Λόου έβαλε 2 γκολ για την Κρου και είναι σημαντικό να έχεις αποτελεσματικότητα από τους μέσους σου. Περιμένω τα βίντεο για να έχω μια πιο ξεκάθαργη εικόνα. Πάντως τα Πλεί Οφ είναι μάλλον ταβάνι για μας φέτος... Και αν...

Γουστάρω που ξεκινήσαμε... Τα λέμε την Τρίτη με φουλ προγραμμα

9:12 AM  
Blogger Amon Ra said...

Υποσημείωση: Όταν λέω δεν υπάρχει απογοήτευση εννοώ ότι όταν σε πρεμιέρα κυνηγάς παρολί με συνολική απόδοση από 10 και άνω τότε ήδη έχεις βάλει ψηλά τον πήχυ. Από την άλλη όταν από 3 φαβορί στην Λιγκ 1 (Μπρίστολ, Νόττιγχαμ, Σουόνσι) παίζεις με διπλή ευκαιρία 1Χ το μοναδικό που έρχεται 2 ενώ τα άλλα 1 τότε αυτό βρωμάει αρκετα...

9:17 AM  
Blogger Amon Ra said...

Χαχαχαχαχαχααχα. Το ξέχασα... Τα 2 γκολ της Μπέρνλι πέτυχε ο διεθνής με την Βόρειο Ιρλανδία Στηβ Τζόουνς, φετινό απόκτημα της Μπέρνλι από την...

ΚΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...

Σας περιμένουμε στην Λιγκ 1 loosers

9:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

Καλά καλά....

2:02 PM  

Post a Comment

<< Home