Τι Κουβάς τι Κουμπαράς

Friday, August 11, 2006

Ήρθε η Ώρα του Επιτέλους

Η στιγμή που κάθε οπαδός της Κρου περιμένει εδώ και καιρό έγινε. Το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων ετών, η Βίκυ Καγιά της πόλης (για πολύ καιρό νομίζαμε ίτι ήταν μόνο 18 ετών :-), ο βασικός στράικερ της Γουέστ Χαμ Ντιν Άστον είναι μέλος της νέας Εθνικής Αγγλίας.

Ο natural born looser Sven Goran Erickson δεν είχε τα αρχίδια να τα δοκιμάσει. Και με τους κρεμανταλάδες που πήρε και τον καραγκούνη-ρούνει και πολύ μακριά έφτασε. Θα ακούτε Κρου και ακαδημίες και θα τρέχετε όλοι από δω και πέρα.

Πρεμιέρα την Άλλη Τρίτη με Ελλάδα. Όταν δείτε ένα συμπαθητικό ψηλέα (αλλά όχι κριάρι σαν τον Κράουτς) με ελάχιστη καραφλίτσα να εμπιστεύεται τα πόδια του επιχειρώντας σουτ από όπου του καβλώσει να σπάει τα άλατα του Ερυθρόλευκου Μέλους Αντώνη Νικοπολίδη μην ταραχτείτε.

Απλά τα έμαθε όλα αυτά στην μεγάλη εκείνη γενιά της Κρου (του Στιβ Χαλς, του Ρόντνει Τζακ,του Κένι Λαντ) που πήρε την άνοδο μέσα στο Λόφτους Ρόουντ με την μπυραρία του Πάρκου της Βασίλισσας... Μαζί σου ρε Ντιν μέχρι το τέλος...


Άσχετο: Ένας Εβραίος εξτρεμιστή είναι καλύτερος από ένα Χριστιανό ή Μουσουλμάνο εξτρεμιστή??? Εμένα το ίδιο μαλάκες μου φάινονται και οι 3 αλλα τα Ηνωμένα Έθνη διαφωνούν... Γιατί άραγε....

Πάμε στα αυριανά...

Ξεκινάω μελέτη και μέσα σε 20 λεπτά είχα βρει καμιά 10αριά σίγουρα και λέω πω πω θα γίνουμε πλούσιοι. Ε λοιπόν όποτε σκέφτομαι έτσι ο κουβάς κάνει ένα ταξίδι στο κέντρο της Γης που και ο Ιούλιος Βερν δεν το έχει φανταστεί. Λέω δεν γίνεται (γιατί άλλωστε δεν έγινε και ποτέ) να μην υπάρχει κάπου φάκα.

2 ώρες μετά νομίζω ότι αν μη τι άλλο είμαι και πιο συγκρατημένος και θεωρώ ότι έχω κάνει βήματα να αποφύγω την φάκα. Φυσικά τα αποτελέσματα θα κρίνουν.

Μπέρνλι Δίπλο: Ξέρω ότι μοιάζει υπερβολή όταν έχω παίξει την Σέφιλντ διπλό μόλις τρεις μέρες πριν μέσα στο σπίτι της και όταν έχω επισης πιάσει και την Μπέρνλι 2 συνεχόμενες φορες. Σχεδόν πλησιάζει την ύβρη. Όμως η απόδοση είναι ασύγκριτη (2.75), οι τραυματίες της Σέφιλντ είναι περισσότεροι από την Τρίτη, Η παράδοση της Μπέρνλι μέσα στο Χίλσμπορο όλα τα λεφτά (2 ισοπαλίες - 2 νίκες τα 4 τελευταία χρόνια). Δεν θα το φοβηθώ και ας χάσω.

ΚΠΡ 1χ: Εντάξει εδώ πια είμαι σαν τον Οδυσσέα που κατέβηκε στον Άδη να βρει τι φταίει με την πάρτη του. Να ζητάω γκολ των χαραμοφάηδων είναι προσβολή αλλά πιστεύω ότι την Σάουθεντ την έχουν. Είδα το βίντεο με την Λιντς και ήταν συγκινητικοί. Πάντως η άμυνα είναι για τα πανηγύρια εξού και το χ. Θα σκοράρουν όμως.

Γούολσολ άσσο: Στο 1.90 με την Χάρτλπουλ είναι έπος. Η Χάρτλπουλ κλασικά βαζει το χέρι στην τσέπη και πιάνει την παπούτσα. Ήθελε να γίνει Χαλ αλλά ίσως γίνει Στόκπορτ και αυτό θα είναι αυτοκτονία. Με την Μακλσφιλντ την τρίτη δεν σκόραρε και πάλι και σας είχα πει ότι στην άμυνα της Μακλσφιλντ είναι επίτευγμα να μην σκοράρεις. Μπορεί να έδεσε βέβαια αλλα και πάλι η Χαρτλπουλ πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της με την Γουόλσολ που κάνει επίδειξη δύναμης ως τώρα.

Μπάρνσλει χ2: Νίκησε την Χαλ με 2-3 ενώ έχανε 2-0. Και μόνο αυτό λέει ότι με την Κόλτσεστερ (που δυσκολεύεται γενικά) θα το παλέψει και πάλι και δεν αποκλείω τίποτα. Το χ δεν θα χαλάσει κανέναν.

Ντάρλιγκτον 2: Ίδιας συνωμοταξίας με την Μπέρνλι: Αποδεκατισμένη Μπόστον που έχασε την Τρίτη στην έδρα της από την Πιτέρμπορο με 0-1 (όπως και η Σέφιλντ από την Λούτον) και με γκρίνιες. Το σάιτ της Μπόστον όταν πρωτοάνεβηκε στην Λιγκ 2 ήταν σαν να μπαίνεις σε ηλεκτρονική μπυραρία να παραγγείλεις κανα Rib Eye Steak με καμία Στέλλα από δίπλα. Εδώ πέρυσι πήραν για λίγο τον Γκασκόιν σαν παίκτη στα 80 φεύγα να τους κάνει τι???? Μάλλον να δοκιμάσει καμιά μπύρα. Η Ντάρλιγκτον μπορεί να περάσει και να δώσει κανά φράγκο να φάμε και μεις κανά φιλετάκι (Βόηθα Παναγία...)

Νόριτς-Λούτον και Τορκί-Λίνκολν: Ένα στα 2 τουλάχιστον θα δώσει ένα χηνάρι.

11 η ώρα???????? Και εγώ τι γράφω 10 παραγράφους??? Λες και θα τα διαβάσει κανένας.... Μωρ δεν γαμείς που δεν γαμείς...

4 Comments:

Blogger Amon Ra said...

3 στα 7 και ο μόνος λόγος που δεν τσαντίζομαι είναι γιατί τελικά έπαιξα ένα σύστημα με ΚΠΡ, Γουόλσολ, και Μπάρνσλι που περιόρισε τον κουβά στο.... + 3 λίρες. Ναι είχα την τύχη να πάω έστω και αυτό το πενιχρό ταμείο αφού στο συγκεκριμένο δελτίο έσπρωξα κάτι παραπάνω.

Δεν λυπάμαι για την Μπέρνλι. Η Σέφιλντ ήταν καλύτερη αλλά στο 1-0 η Μπέρνλι έδειξε ότι φέτος είναι αποφασισμένη. Μετά το 1-1 έγινε αμφισβητούμενη φάση ύπερ της Μπέρνλι που δεν δόθηκε και ο βασικός της επιθετικός είδε την Κόκκινη. Θα την αφήσω για λίγο καιρό αλλά προβλέπω να επιστρέφει δριμύτερη.

Η Ντάρλιγκτον έφαγε τόσα τεμάχια Rib Eyr Steak (4) που νηστικοί θα μείνουμε όλοι οι υπόλοιποι :-)

Η Τορκί νικάει σε όλο τον αγώνα ισοφαρίζεται στο 91 (γιούπιιιι) και το χάνει στο 94 (^%$&$^%$#).

Υπήρχε ένα ματς που παρακολούθησα πολύ στενά σήμερα. Σάντερλαντ - Πλίμουθ 2-3 με 5 η απόδοση της Πλύμουθ. Δεν ισχυρίζομαι ότι το είχα διαβάσει όμως στην Πλύμουθ είναι ο πρώην προπονητής της ΚΠΡ Χόλλογουει που δηλώνει έτοιμος για μεγάλα κόλπα. Στα υπόψη...

Έβαλα τις 3 λίρες σε 2 παίχτες της Ντέρμπυ μήπως σκοράρουν πρώτοι εναντίον της Χαλ. Η πάμε στα ίσα ή εχει πίτσα απόψε....

9:40 AM  
Blogger Amon Ra said...

Επίσης άξιο αναφοράς ότι Λούτον, Τζίλιγχαμ κέρδιζαν 0-2 στο ημίχρονο και φάγαν 4 γκολ από Νόριτς και Μπράντφορντ στο δεύτερο. Άρχισε να γίνεται της κακομοίρας.

Κάτι ειδικοί στο Ίντερνετ έδιναν της Μάνσφιλντ και την Μπλάκπουλ. Να δω που θα κρυφτούν τώρα ειδικά για την Μπλάκπουλ. Τουλάχιστον την φάκα σε αυτά την πρόσεξα.

9:44 AM  
Blogger Amon Ra said...

Και πάνω που τα γράφω όλα αυτά σκοράρει η Ντέρμπυ αλλά οχι ο παίκτης που είχα βάλει.... Μηδέν στο πηλίκο...

9:47 AM  
Blogger Amon Ra said...

Πάει το παλληκάρι. Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο παικταράς. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να βγάλω όλο το άχτι μου σε αυτό τον συρφετό της εγγλέζικης ποδοσφαιρικής αφρόκρεμας.

Ο Τζέραρντ παίζει πλέον στην θέση του αποχωρήσαντα Μπέκαμ. Στα @@ μας. Θα τον κάνουν οι γκουμομπασιναδοβύντρες του αλατιού.

6:02 AM  

Post a Comment

<< Home